حی علی خیر عمل ؛ شعار بسه پس کو عمل ؟
عجب جای عجیبی است این قوه قضائیه و صد البته مستقل ٬ مستقل از نظرات مردم ٬ مستقل از نظرات عدالتخواهان ٬ مستقل از نظرات تخصصی اهل فن و هزاران استقلال ...
ما را بگو منتظر بودیم بالاخره پس از این همه اهم و تلم ٬ خدایی نکرده ٬ گوش شیطان کر جناب آقای عزیز کرده بزرگوار « مهدی هاشمی » که سایه ی پدر بزرگوارش بر او مستدام باد - ان شا الله - را محاکمه کنند اما جالب است می بینیم شخصی را محاکمه کرده اند که تنها خبر انزجار دانشجویان از این عزیز کرده گرامی را اعلام کرده ؛ تقاضای ۲۲۰ تشکل دانشجویی که خواستار رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی عزیز و بزرگوار بودند . کاوه اشتهاری ٬ مدیر مسئول روزنامه ایران ٬ آن هم به تحمل ۱۰ ضربه شلاق و ۶ ماه حبس تعزیری . واقعا عدالت را می توان از تک تک قسمت های این حکم لمس کرد !
با این رویه که آقایان در پیش گرفته اند علی الحساب مطالبه ی عمومی ملت بجای محاکمه سران فتنه باید اصلاح قوه ی قضائیه شود !
بنده ی خدا می گفت در جلسه دادگاه غیر از دفاعیات خود حداقل ۵۰۰ صفحه سند تنها در مورد یکی از اتهامات مهدی هاشمی ارئه کرد که هر عقل و ذهن صد البته سالم و سالم وسالم آن را نه تنها می پذیرد که اگر دوستدار نظام هم باشد غصه آن را هم می خورد اما واقعا ...
آن وقت می گویند چرا به قوه قضائیه انتقاد می کنید . ما به قوه قضائیه انتقاد نمی کنیم ٬ ما از دست آن خون گریه می کنیم .
البته آقایان در قوه قضادیه حق دارند . وقتی در اوج حوادث پس از انتخابات و در اوج فتنه گری فائزه هاشمی در خیابان ها ٬ او را دستگیر می کنند و بالاترین نهاد امنیتی یعنی وزارت اطلاعات تنها ۲ ساعت می تواند او را در بازداشت نگه دارد معنایش چیست ؟
معنایش شاید در بیان حضور فائزه هاشمی در خیابان ها از زبان پدرش مستتر باشد . « او برای خوردن ساندویچ به خیابان آزادی رفته بود » و وقتی کسی برای خوردن ساندویچ به خیابان می رود چرا باید او را دستگیر کرد ؟ پس متهم بی گناه است و باید آزادش کرد !
خوب نتیجه می گیریم زور آقایان در قوه قضائیه به فرزندان اقای هاشمی نمی رسد بجایش کاوه اشتهاری را محاکمه می کنند . البته اگر بپذیریم اصلا زوری زده شده !
بالاخره کسی باید گرفته شود و چه فرقی می کند که باشد . مهم نیت است که گوش شیطان کر کاملا الهی ! است . مبارزه تا رفع فتنه .
خداخیرتان دهد
کاوه اشتهاری ؛ مدیر مسئول روزنامه ایران
شعری که استاد امیر عاملی قزوینی در باره شجریان گفته :
گم شدی آوازه خوان پیر ما / گم شدی آخر به زیر دست و پا
کرد بیگانه تو را ابزار خویش / خود شدی تا نور حق دیوار خویش
ربنایت چون خودت از یاد رفت / خیل شاگردان، هلا! استاد رفت
رفتهای از پیش ماها دور حیف / در سر پیری شدی مغرور حیف
مطرب عهد شبابم بودهای / مزه نان و کبابم بودهای
خوب میخواندی صدایت خوب بود / بعد تاج اصفهان مطلوب بود
میزدی چه چه برای شیخ و شاب / با نوای تار و تنبور و رباب
هست ساز اینک ولی آواز نیست / یک در گوشی به سویت باز نیست
تا نپیوندی عزیزم بر زوال / کاشکی بودی مرید اعتدال
مکر آمریکا تو را منفور کرد / زرق و برق غرب چشمت کور کرد
چونکه پیراهن دو تا شد بد شدی / مثل آن مطرب که بد میزد شدی
«سایه»ات فرموده بود آوازهخوان / که مرید پیردل باش و بمان
لیک ای مطرب دریغا که غرور / کرد از مردم تو را صد سال دور
وقت پیری ناز کردی با همه / ناز را آغاز کردی با همه
ناز کم کن سوی ملت باز گرد / کم بگو از یأس ای استاد زرد»
البته متاسفانه ایشان پس از سرودن این اشعار مورد تهاجم بسیاری از آزادیخواهان ! آگاه !! قرار گرفتند و اشعار توهین آمیزی هم نسبت به ایشان سروده شد.
روزی شجریان در شبکه صدای آمریکا در یک گفتگوی زنده گفت : من از اول هم با آقای خمینی مخالف بودم!
جالب است که بعداز این همه فعالیت صلح طلبانه ! همچنان می آید و می رود و قصد کنسرت دارد.
امروز این کتاب رو دقیقا در اوج امتحانات تموم کردم . کتاب قشنگی بود که رسول ایمانی نسب اون رو نوشته و مرکز مطالعات و پژوهش های سازمان بسیج دانشجویی در تیراژ ۵۰۰۰ قطعه چاپ کرده . کتاب قصه ی یک دانشجوی بسیجی است که در یک اتفاق دختری به نام پرستو در دانشگاه وارد زندگیش می شه و دربرهه زمانی پرتشنج قبل از انتخابات درگیر مسائلی می شه و در نهایت ...
ما که خوندیم و خدایی لذتش رو بردیم . البته در خلال توصیفات زیبا و داستان مهیج بحث های خاصی هم شکل می گیره که من فکر می کنم می تونه سرآغاز راه جدیدی در نویسندگیه این تیپی باشه .
در داستان وضعیت کشور قبل و بعد از انتخابات به طور نمادین به تصویر کشیده می شه که به نظر من این ویژگی داستان رو بسیار متمایز کرده .
انقلاب سوم ؛ نه دی
لینک مجموعه ای از عکس های متفاوت از 9 دی
http://drash.persiangig.com/image/drash7.tk/9 day